5 kütyü, ami hörcsögenergiával működik


A hörcsögkerék vagy futókerék használata amellett, hogy a kisállat mozgásigényét is segít kielégíteni számos dologra használható... Biztos sokan gondolkodtatok már azon, hogy ennyi futást, mozgási energiát mire lehetne felhasználni? Nézzünk most 5 példát olyan megoldásokkal, melyek a hörcsögünk futásából nyerik az energiát.

1) Iratmegsemmísitő
Ezt a szerkezetet Tom Ballhatchet készítette hörcsögének. 45 perc futással csíkoz fel egy egész A4-es oldalt. Ez nyilván elég ahhoz, hogy a hörcsög a saját fészekanyaghoz papírcsíkokat gyártson, de az irodában persze nem biztos, hogy ez a jómegoldás :) Ráadásul a nyomdafesték árhat is kedvencünknek, így maximum üres papírlapot csíkoztathatnánk hörcsögünkkel.

Iratmegsemmisítő hörcsögöknek
2) Hörcsögsétáló

Örökmozgó hörcsögünk energiáját egy lépegetőgép meghajtására is használhatjuk az alábbi módon. További részleteket a szerkezetet megalkotó srác blogján olvashattok: CarbfuTalpas Állatorvosi Rendelő | 1116 Budapest, Mesterházi u. 4. Dr. Jancsik Mária hivatalos weboldala - allatorvosom.com - Állatorvos házhoz jön! Aurora Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Pille-cukor Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Walhalla Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Petnet.hu webáruház Állati-fincsi Webáruház Armitage Pet Care Ferplast Házi kedvenc felszerelések Zoodom Házi kedvencek és felszerelések Bled - utazás vagy szállás Szlovénia gyöngyszeménél