Theo, a dzsungáriai törpehörcsög otthona


Egy igazán csodás hörcsögbirodalmat készített kis kedvencének, Theonak a német hörcsög fórum egyik felhasználója, amit meg is osztott a közösséggel. Scyza természetes hangulatú és természetes anyagokat használva alkotta meg kis kedvence lakóhelyét.

Az akvárium mérete 167 cm x 50 cm x 40 cm, amit a már meglévő butorhoz rendelt Theo tulajdonosa, addig theo egy120x50x60-as terráriumban lakott, ami szintén megfelelő méretű egy dzsungáriai törpehöri számára.

A terrárium bal oldalán található egy kis faházikó és toilette, ami egy moha barlangnak van álcázva, melynek a teteje levehető. A szárított mohát (állatkereskedéskben kapható),  vizes bázisú természetes faragasztóval ragasztotta a fára a hörcsög gazdi. Az alom átlagos mélysége ezen a területen 15 cm. Az alom faforgács és szalma keveréke, amit a Vitakraft woodmix (azaz fakeverékkel) borított.

A párkányhíd természetes összeköttetést biztosít a homokkal feltöltött (csincsilla homok) terültetekhez. Ezt a részt akváriumukhoz használatos szilikon ragasztóval rögzííííííítették az üveghez.

A középső részen speciális homok-agyag keverék található (szintén kapható az állatkeresekedések terrárium részlegén) A nagyobb kövek ezen a részen a kukorica alomtól választják el az előbbi agyagos-homokkal töltött területet.

A terráriumban található zöld növény egy úgy nevezett pók növény, ami nem ártalmas a hörcsögnek, ha nincsenek magok rajta.

A jobb oldalon található a homokozórész, amit sintén egy kis sziklapárkány választ el a középső résztől. A középső részen található kerék egy Karlie Wonderland futókerék (11,5").

Theo otthona

Talpas Állatorvosi Rendelő | 1116 Budapest, Mesterházi u. 4. Dr. Jancsik Mária hivatalos weboldala - allatorvosom.com - Állatorvos házhoz jön! Aurora Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Pille-cukor Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Walhalla Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Petnet.hu webáruház Állati-fincsi Webáruház Armitage Pet Care Ferplast Házi kedvenc felszerelések Zoodom Házi kedvencek és felszerelések Bled - utazás vagy szállás Szlovénia gyöngyszeménél