Törpehörcsög és hörcsög irodalom


Házi kedvencek

Házi Kedvencek


Szerző: Siklósi István - Illyés Csaba
Kiadó: Újhold Kiadó
Oldalszám: 96

Rendkívül alapos és állatbarát könyv kisemlősök tartásáról, mely igyekszik eloszlatni a nemegyszer veszélyes téveszméket. Kis-állattartók számára elengedhetetlen kézikönyv, érdeklődőknek kedvcsináló és szórakoztató olvasmány.

Házi Kedvencek Kézikönyve

Házi Kedvencek Kézikönyve


Szerző: David Alderton
Kiadó: Magyar Könyvklub
Oldalszám: 208

A Házi kedvencek kézikönyve bemutatja az összes népszerű kisállatfajtát. Világos, gyakorlatias tanácsaival segítséget nyújt az állatok elhelyezésével, etetésével és gondozásával kapcsolatban.

Kisállatok kézikönyve

Kisállatok kézikönyve


Szerző: David Taylor
Kiadó: Gold Book Kft.
Oldalszám: 128

Ez az átfogó útmutató a legnépszerűbb kisállatok tartásához bővelkedik szakértő gyakorlati tanácsokban a nyulak, tengerimalacok, hörcsögök, futóegerek, egerek és patkányok tartásának terén. A mindennapi gondoskodás minden aspektusa tárgyalásra kerül, s így a könyv nélkülözhetetlen a kisállatokat tartó családok könyvtárából.

A hörcsögök

A hörcsögök


Szerző: Monika Lange
Kiadó: Cser Kiadó
Oldalszám: 60

A Kisállataink című sorozat e kötetéből megtudhatjuk a hörcsögök otthon tartásához a legfontosabb információkat. Emellett megismerhetjük a legfontosabb tulajdonságaikat, táplálkozásukat, szaporodásukat és hasznos tanácsokat kapunk a gondozásukhoz.

A hörcsög

A hörcsög


Szerző: Michael Kürschner
Kiadó: Elektra Kiadó
Oldalszám: 63

Ez a könyv pótolhatatlan segítség mindenkinek, aki hörcsögöt nevel, vagy ezután szeretne egy barátságos kis állatot társul fogadni.

Hörcsögök tartása és gondozása

Hörcsögök tartása és gondozása


Szerző: Peter Beck
Kiadó: Holló és T. Könyvkereskedés Kft.
Oldalszám: 62

Az aranyhörcsögök és a törpehörcsögök szeretetreméltó, élénk kisállatok. Ez a könyv segítséget és praktikus tanácsokat ad tartásukhoz, gondozásukhoz, kezdőknek és gyerekeknek egyaránt jól érthetően. Minden, amit a hörcsögömről tudni szeretnék, minden, a megfelelő tartásról és gondozásról, praktikus tanácsok: táblázatok, tennivalók listája, a kedvelt hörcsögök bemutatása.

Frici, Manó, Nudli és a többiek

Frici, Manó, Nudli és a többiek


Szerző: Magyar Eszter
Kiadó: Magyar ház Kiadó
Oldalszám: 116

"Manó és Frici már nem túl fiatal hörcsögök, precíz figyelemmel mérik fel az alattuk lévő magasságot. Ha túl mélynek ítélik, megvárják, amíg odateszem a kezem, óvatosan lenéznek, majd amikor száz-százalékosan meggyőződnek az asztal és a kezem közötti távolságról, magabiztosan lépnek át a kezemre..."

Aranyhörcsögök és futóegerek

Aranyhörcsögök és futóegerek


Szerző: Jean Coppendale
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalszám: 32

A Gyerekek és állatok sorozat Aranyhörcsögök és futóegerek című kötetéből megtudhatjuk, milyen szempontok szerint válasszunk magunknak kedvencet, hogyan etessük, játsszunk vele, sőt még azt is, miként értelmezzük az apró termetű rágcsálók testbeszédét.

A család állatorvosa

A család állatorvosa


Szerző: Sok-sok állatorvos és szakértő
Kiadó: Kossuth Kiadó
Oldalszám: 468

A család állatorvosa szakemberek segítségével a leggyakrabban tartott hobbiállatok kiválasztásához, szakszerű gondozásához, táplálásához, egészség-védelméhez nyújt segítséget. Magyar állatorvosok válaszolják meg az otthonunkban tartható állatokkal kapcsolatos kérdéseket, akik szakterületük elismert művelői és kiváló ismerői a hazai viszonyoknak, lehetőségeknek és szabályozásoknak! Az állatbarát-állattartókon kívül haszonnal forgathatják a könyvet a hobbiállattenyésztők és a kisállatkereskedők is.

Emlősök

Emlősök


Szerző: Juliet Clutton-Brock
Kiadó: Panemex Kft. - Grafo Kft.
Oldalszám: 400

A Határozó Kézikönyvek sorozat kötetei a természet megisme-résében segítik az Olvasót. A gondosan válogatott színes fényképek, a rövid, lényegre törő leírások segítséget nyújtanak élő és élettelen környezetünk, a növények, az állatok, a gombák, az ásványok, és a kőzetek világának megismeréséhez. A könnyen használható, szép kivitelű és tartalmas Határozó Kézikönyvet egyetlen természetet kedvelő Olvasó könyvtárából sem hiányozhatnak.

Kisemlősök a lakásban

Kisemlősök a lakásban


Szerző: Pénzes Bethen
Kiadó: Díszmadár Magazin
Oldalszám: 46

A különféle kisemlősök napról-napra népszerűbbek. Valamikor régen legfeljebb nyulat, fehér egeret, tengerimalacot lehetett beszerezni. Napjainkban alapvetően megváltozott a helyzet, mivel több tucat faj között válogathat az érdeklődő. De nemcsak a kisemlősök, hanem a tartásukhoz szükséges férőhelyek, ápolási eszközök stb. választéka is bővült. A puha bundájú kisemlősökkel való foglalkozás nemcsak kellemes időtöltés, de nagyon tanulságos is.

Kisemlős lexikon

Kisemlős lexikon


Szerző: Kovács Zsolt
Kiadó: Saxum Kiadó Bt.
Oldalszám: 156

A Kisemlős lexikon nélkülözhetetlen kézikönyve annak, aki: - valamilyen kisemlőst dédelgetett otthonában - többet szeretne tudni kedvence igényeiről, tartásáról, táplálkozásáról - csak most szeretné eldönteni, milyen kisállatot is válasszon - szívesen megismerné az állatkertek kistermetű lakóit kirándulásain - örülne, ha megtudná, miféle szerzettel is találkozott - kíváncsi a legnagyobb magyar emlőskutató életére.

Dwarf Hamsters

Dwarf Hamsters


Szerző: Sharon Vanderlip
Kiadó: Barron's Educational Series
Oldalszám: 103

This book is fairly unique among hamster books since it is entirely about dwarf hamsters. By Sharon L. Vanderlip DVM, the book follows the format used by other books in the Barron's series and is packed with care and health information as well as helpful tips and great photos. An excellent choice for dwarf hamster owners.

Dwarf Hamsters

Dwarf Hamsters


Szerző: Judith Lissenberg
Kiadó: REBO Publishers
Oldalszám: 128

Dwarf Hamster

Dwarf Hamster


Szerző: ?
Kiadó: about pets
Oldalszám: 64

This series uses several authors to compile a guide with a specialist from each field including: - Arriving at home for the first time; - Creating the best environment; - Basic Care; - Disorders and diseases; - Forging a relationship with your new pet. Beautifully illustrated throughout in full colour with up to date information using the latest techniques.

How to Care for Your Dwarf Hamster

How to Care for Your Dwarf Hamster


Szerző: Marianne Mays
Kiadó: Interpet publishing
Oldalszám: 34

Egy igen rövidke angol nyelvű útmutató a törpehörcsögöket tartóknak. Érinti a szaporodást, táplálást, elhelyezést, egészséget stb. Egy nagy problémám van ezzel a kiadvánnyal, hogy a beltenyésztést természetesnek veszi.... Ezt én, személy szerint ellenzem!

Hamsters lopaedia

Hamsters lopaedia


Szerző: Chris and Peter Logsdail, Kate Hovers
Kiadó: Ringpress Books Ltd.
Oldalszám: 174

A mini encyclopedia that is more detailed than nearly every other hamster book available.This book has an enormous amount of information in a handy-sized encyclopaedia. Contains information on hamster care, feeding, exercise and grooming, behaviour and training, anatomy and preventative health care, and, finally, the signs and symptoms of illness. This paperback is supplied by Interpet.

Talpas Állatorvosi Rendelő | 1116 Budapest, Mesterházi u. 4. Dr. Jancsik Mária hivatalos weboldala - allatorvosom.com - Állatorvos házhoz jön! Aurora Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Pille-cukor Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Walhalla Dzsungáriai Törpehörcsög Hobbitenyészet Petnet.hu webáruház Állati-fincsi Webáruház Armitage Pet Care Ferplast Házi kedvenc felszerelések Zoodom Házi kedvencek és felszerelések Bled - utazás vagy szállás Szlovénia gyöngyszeménél